Budskap för sista veckan i september, plus ett tips!

1

Först vill jag börja med att tipsa om ett evenemang jag är med och håller vid nästa fullmåne. Är ni nyfikna så gå gärna in på Facebook och gå med i gruppen Sisterhood of magic.

Fullmånen är den tidpunkt på månaden då det passar bra att släppa taget om det som längre inte gagnar dig. Ceremonin börjar med att Nina åkallar riktningar och element och skapar en trygg cirkel. Sedan landar vi i sång följt av sagan om Sälkvinnan, som Viktoria skall berätta för er.
Efter det kan man välja att symboliskt bränna det man vill släppa taget om, genom att elda upp en lapp eller liknande i elden. Vi avslutar med ört-té och lättare fika. Inga förkunskaper krävs.

Tarotbudskap för veckan

Börja som vanligt med att känna in vilken hög som drar lite extra i dig, 1, 2 eller 3.

.

.

.

Hög 1

Denna vecka kommer kanske karman sparka dig i baken lite, men det kan vara både på gott och ont. What goes around comes around,.. Och jag tror att denna karma handlar om något gott du gjort tidigare, som du nu kommer få belöning för! <3 Elementen är samlade kring dig och du har ett starkt skydd. Så om du avvaktat att göra något som du inte riktigt vågat, kanske detta är veckan som du faktiskt kan våga!

.

.

.

Hög 2

Du har länge känt dig låst i din situation, att saker händer dig och att du inte har möjlighet att styra. Men vänd på alltihop och försök skifta perspektiv! Saker som skaver, gör det av en anledning! Det är universum som försöker ge dig tecken på att byta bana. Vänd blicken och upptäck alla möjligheter du faktiskt har att påverka din egen framtid, att vara din egen lyckas smed. Sista kapitlet är inte skrivet än. Framtiden är din!

.

.

.

Hög 3

Ibland kan det kännas som man får fler valmöjligheten än man vill ha. Det känns övermäktigt. Denna vecka kommer du ta tag i det och beta av en efter en av de saker du behöver styra upp. Vik inte undan utan sätt upp en lista med det du behöver ta tag i. Du kommer vara så stolt i slutet av veckan och det kommer kännas så tryggt att ha koll på allt.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Susanne Olsson den

    Tack så mycket för ditt budskap 🙏♥️

Lämna en tanke